Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere deler vi viden og undersøger aktivt markedsmuligheder og innovative forskningsmetoder. Vi er tæt på naturen, så vi kan udvikle de bedste grøntsagsfrø, hvilket giver avlere i hele verden mulighed for at høste sunde, velsmagende sorter, som forbrugere kan nyde både i dag og om 50 år. 

Bejo, forædler af grøntsagsfrø til professionelle producenter

Bejo er en førende virksomhed indenfor forædling, produktion og salg af grøntsagsfrø. Vi har aktiviteter i mere end 30 lande, og vi er en internationalt orienteret familievirksomhed. Vores 1900 medarbejdere er dedikeret til at udvikle de bedste grøntsagssorter både nu og fremover.

I løbet af årerne har vi udvidet vores foretagende gennem en løbende naturlig proces, hvor vores medarbejdere har interageret med avlere, forhandlere og samarbejdspartnere i forsyningskæden. Alle vores samarbejdspartnere har mulighed for at få mest muligt ud af vores produkter på deres egne lokale markeder.

Exploring nature never stops

Et langvarigt samarbejde

Vi skaber langvarige kunderelationer i stedet for at gå efter hurtige gevinster. Vores repræsentanter er i tæt kontakt med avlere og udveksler synspunkter og lytter til deres bekymringer. Ved at have fingeren på pulsen kan vi yde en bedre support og rådgivning og derved skabe reelle og vedvarende gode resultater.

Vi lærer af vores erfaringer hver dag. Vi vil gerne vide, hvad der sker på marken og i markedet. Vi bruger denne praktiske viden til at udvikle nye sorter og producere frø med bedre egenskaber for avlere og forsyningskæden.

Vi hæver standarden med innovationer 

Vi investerer betydelige midler i forskning og udvikling. I 1960'erne var vi foran andre aktører, hvad angår anvendelse af moderne forædlingsteknikker, og vi holder aldrig op med aktivt at udforske nye teknologier. Jo mere vi lære om planter helt ned på DNA-niveau, jo bedre bliver vi til at udvikle nye sorter hurtigere og mere nøjagtigt end nogensinde før. Det betyder sorter og frø med endnu bedre vækstegenskaber, der er velegnet til bæredygtigt landbrug. Det giver afgrøder der opfylder avleres behov, og grøntsager der appellerer til forbrugerene.

Høst nu og om 50 år

Efterhånden som verdens befolkningstal stiger, og der bliver flere munde at mætte, er der et stigende behov for gode, sunde fødevarer. Vi bidrager med vores ekspertise og gennem yderligere forbedring af vores forædlingsmetoder. Vi er tæt på naturen. Vi mener, at verdens knappe naturressourcer skal beskyttes, så avlere kan høste fra en sund og frugtbar jord både nu og om 50 år. Derfor er vi altid på udkig efter nye, mere bæredygtige dyrkningsmetoder. Desuden er det årsagen til, at vi investerer i et bredt udvalg af økologiske grøntsagsfrø.

Kvalitet: de bedste frø og de bedste sorter

Vi er fortrøstningsfulde, hvad angår fremtiden. Som familieejet virksomhed fortsætter vi med at gøre det, vi altid har gjort:  producere de bedste frø og udvikle de bedste sorter, der giver sunde, velsmagende og bæredygtige grøntsager. Samarbejde med avlere og samarbejdspartnere i forsyningskæden for at give gode initiativer plads til at vokse - det er vores passion.

Exploring nature never stops