Til Fruit Logistica 2019 i Berlin vil Bejo fremhæve "Purple Power", en bred vifte af farvede grønsager. Den nyeste stjerne er Erasmus, verdens første 100% hanlige violette asparges. Velegnet til dyrkning i kølige områder, og den smager så sødt at den kan spises rå. Erasmus har en helt anden markedsposition i Europa end de velkendte grønne og hvide asparges, der oftest spises kogte eller dampede. Denne nye sort profileres ved smagfulde, hurtige og sunde opskrifter, som vil appelere til forbrugere med en sund livsstil.
Sammen med den violette asparges, vil også de hvide og grønne sorter vises frem under temaet "Colourful tasting Asparagus" for at markedsføre disse for de unge forbrugere. Bejo inviterer alle til at deltage i vores oplæg "We colour up your asparagus sales" onsdag den 6. februar kl 15:00 og fredag den 7. februar kl 14:00. Gå ikke glip af chancen for at se og prøve vores nye introduktioner!
Det er et spørgsmål om smag
Hvor præcis kommer smag fra? Hvormeget indflydelse har vi på smagen i grønsager? Hvad får forbrugeren til at vælge sundere grønsager, og hvilken rolle spiller smag i beslutningen? Christine Jong, Area Business Manager Western Europe, vil give en oplysende præsentation om emnet til ‘Future Lab’ onsdag den 6. february kl 14:00 i Hal 26.
Inspiration
Selvfølgelig kommer Bejo også til Fruit Logistica med sine innovative grønsagskoncepter. Den nu velkendte Coolwrap hvidkål er et godt eksempel på et koncept, hvor en ny sort blev udviklet sammen med opskrifter og forslag til anvendelse. Online og offline kommunikation og support via forskellige supermarkeder, har promoveret Coolwrap til at blive en kulinarisk og markedsmæssig succes. Ny udvikling i smagfulde gulerødder med sorter som Adana, Mokum, Rainbow, White Satin, Ibiza og Purple Sun, alle en del af snackgulerodskonceptet Cool Carrot Candy. Kohrispy glaskålrabi snacks og Krunchelly bladselleri stave vil også være at se på Bejo standen.
Specialister
Et team af specialister vil være klar til at dele vores viden med dig på stand B-15 i Hal 1.2. Kom og besøg os og hør det seneste om markeds- og produktudvikling, og opdag hvordan vores koncepter og sorter kan tilføre værdi til netop din grønsagsvirksomhed.
Exploring nature never stops