Bliv inspireret, udveksl erfaringer, netværk med andre og oplev vores brede sortiment af grønsagersarter og sorter. Bejo inviterer hermed avlere og andre partnere i fødevarekæden til de årligt tilbagevendende Open Days, fra tirsdag den 26. september til lørdag den 30. september.
Der vil i år i demomarken være speciel opmærksomhed på de nyeste introduktioner. B-Mox, organic og Oliver F1, Bejo’s første kartoffelsort fra frø (TPS: True Potato Seed). Rigtig god udvikling i resistensforædlingen kan opleves, inklusiv resistens mod den nye Bremia-race i salat. Ud over de velkendte innovative koncepter som f. eks ‘Coolwrap’ kålkoncept, kan de besøgende opleve nye muligheder for anvendelse af glaskålen.
I Fruit Crop tunnelen viser Bejo et bredt sortiment i tomater, peber og drueagurker. Avancerede, moderne maskiner og adskillige jordbehandling- og høstdemonstrationer vil være at opleve på maskinudstillingen.
Torsdag den 28. september arrangerer Bejo et gulerodssymposium: Taste, Health & Innovation 2017 – Carrot Symposium; inspirerende og informativt symposium for avlere og andre partnere i fødevarekæden, med rig mulighed for at netværke. Deltagelse kræver tilmelding og der er begrænsede pladser, så kontakt din SeedCom-kontakt for tilmelding. Ved en gulerodssmagning kan gæsterne opleve forskellene mellem Bejo’s gulerodstyper, og også teste hvordan forskellige faktorer influerer på smagen.
Open Days foregår fra tirsdag den 26. september til lørdag den 30. september, hver dag fra kl 09:00 til 17:00 (lørdag til kl 16:00) på Trambaan 2 i Warmenhuizen, Holland.