Vi har lanceret en helt fornyet hjemmeside www.seedcom.dk. Hjemmesiden er ændret i forhold til grafisk design så vel som funktionalitet, og ændringerne i design imødekommer de nuværende brugerkrav. Vi har nu en aktiv hjemmeside som er velegnet til alle enheder (inklusiv mobiltelefoner) og som er mere praktisk og let at bruge. 

Vores kunder, avlere og partnere har nu let adgang til de ønskede informationer. Alle vore afgrøder kan finder under punktet `Produkter`, og her kan du vælge afgrøde og specifik sort. På sortsinformationssiden findes yderligere information om sorten, med tilhørende fotos. Der er mulighed for at filtrere mellem sorterne og sammenligne dem. Opsætningen er den samme for både det konventionelle og økologiske sortiment, så dette skulle gerne strømline brugeroplevelsen. 

SeedCom website promo

På hele hjemmesiden, men især i produkt-afsnittet, har vi udviklet en omfattende søgefunktion. Nyheder og andre vigtige informationer kan findes i `Nyheder`-afsnittet.

Vi håber du vil kaste et blik på vores fornyede hjemmeside www.seedcom.dk og opdage, hvor let det er at finde de ønskede informationer.