Bejo’s Cropalyser er et praktisk redskab til at identificere de vigtigste skadedyr og sygdomme i grønsagsafgrøderne rødbede, gulerod, kål, løg, radicchio, blad- og knoldselleri, porre, peber og tomat. App´en giver dig oplysninger om væksten og sundheden i din afgrøde. 

Søgefunktionen “Cropalyse” er et praktisk redskab, som guider dig ved hjælp af spørgsmål, analyser af vækstudviklingen og genkendelsen af symptomer. Cropalyser indeholder også gode råd om, hvordan du kontrollerer din afgrøde og forebygger sygdomme og skadedyr. 

Med Cropalyser har avleren brugbar viden om afgrøden lige ved hånden - tilgængelig både offline og online. På forskellige vækststadier kan du søge på symptomer, fotos og spørgsmål om, hvilken sygdom eller hvilket skadedyr, som forhindrer den optimale udvikling af din afgrøde. 

Bejo har udviklet Cropalyser som en service til kunder og andre kontakter. På området for analysering af sygdomme og skadedyr i afgrøder, deler Bejo også viden og erfaringer med partnere i grønsagsbranchen.  

Download Cropalyser

  iOS download

  Android download

The app to analyse your crop!