Coolwrap: et firkantet kålblad fra en specielt udvalgt flad hvidkålssort med mild smag. Disse blade kan bruges som en wrap, til sushi eller som del af en sund sandwich. Kan også bruges som ingrediens i en sund og smagfuld salat.

COOLWRAP
med makrel

 

Ingredienser
  • Blancheret kålblad (5 snacks per firkantet blad)
  • 1 røget makrel (ca 380 g), renset
  • 30 g agurk i tern 
  • 50 g avocado i tern
  • 30 g rød peber i tern 
  • 1 spsk kapers
  • Salt og peber
Tilberedning 

Bland røget makrel med de øvrige ingredienser og smør det ud på kålbladet. Rul kålbladet sammen og pak det ind i husholdningsfilm. Læg rullen i køleskab. Efter afkøling skæres rullen skråt ud til mindre snacks og serveres.

COOLWRAP
som salat med ananas

 

Ingredienser
  • ½ fintskåret hvidkål 
  • ¼ frisk ananas
  • 40 g pinjekerner 
  • ¼ bundt frisk basilikum 
  • 4 spsk mayonnaise 
  • Salt og peber
Tilberedning

Bland fintskåret hvidkål med hakket ananas. Rist pinjekerner ved 170C i forvarmet ovn og lad dem afkøle. Tilsæt mayonnaise, hakket basilikum og de afkølede pinjekerner til salaten – bland forsigtigt og smag til med salt og peber.

 

COOLWRAP
med tomat

 

Ingredienser
  • Blancheret kålblad (5 snacks per firkantet blad)
  • Flødeost med krydderurter
  • Rucola
  • Soltørrede tomater
  • Sorte oliven
Tilberedning 

Blancher kort de firkantede kålblade og lad dem dryppe af. Smør flødeost på kålbladet. Skær de soltørrede tomater i mindre stykker og oliven i ringe. Læg rucola, soltørrede tomater og oliven på kålbladet. Rul forsigtigt sammen om fyldet og sæt rullerne i køleskab. Skæres i mindre stykker inden servering.