Grøntsagsavlere og partnere i kæden fra hele verden vil rejse til Warmenhuizen i Holland, hvor det årlige Bejo Open Days foregår fra 24. til 28. september. Sammen med vores kunder og forretningsforbindelser vil vi udforske mulighederne i markedet. Vi er altid tæt på naturen og udvikler de bedste grønsagssorter, så avlere jorden rundt  kan høste sunde og velsmagende grøntsager som forbrugerne kan nyde. Bejo Open Days giver en fantastisk mulighed for at diskutere fremtidige muligheder og udfordringer med hinanden.

De nyeste sorter og innovative koncepter

Forskellige lovende nye sorter med forbedrede ydre karakteristika, sygdomsresistenser, lageregenskaber og smag kan ses i Bejos demomark. De besøgende vil også have chancen for at gense Redlander: det første røde (økologiske) såløg med skimmelresistens og som er meget velegnet til lang lagring.

Smag, sundhed og convenience er hjørnestenene i Bejo´s innovative grøntsagskoncepter. Koncepter som Coolwrap, Kohrispy - snacks af glaskål - giver avlerne og partnere i kæden fra jord til bord inspiration til nye produkter.

Bejo vil fremvise et udvalg af tomater og peber i Fruit Crop tunnelen, og biavlere vil fortælle om vigtigheden af bier og Bejo´s aktiviteter indenfor biavl og bisundhed.

Fra frø til plante

Tirsdag den 24. og torsdag den 26. september afholder Bejo symposium "Exploring seed, from seed to seedling": et inspirerende og innovativt program om de processer som er vigtige for de første udviklingsstadier af en afgrøde.

Mere end 40 firmaer vil udstille deres produkter og/eller services på maskinudstillingen arrangeret af Bejo. Du kan se den seneste udvikling indenfor sektoren. 

Open Days løber af stablen fra tirsdag den 24. til lørdag den 28. september fra kl 9:00 til 17:00 på Trambaan 1 i Warmenhuizen, Holland.

Vi vil anbefale at komme tirsdag til torsdag, hvor vi er tilstede i demomarken.

Vi glæder os til at se Jer i Holland i uge 39