Grøntsagsmix er in! Tusinder vælger velsmagende og sunde løsninger. Til Fruit Logistica 2020 i Berlin, præsenterer Bejo moderne, velsmagende og sunde Bejo-grøntsagsmixes. Velsmagende, Sund og Purple Power blandinger vil blive præsenteret på messen. Med matchende sorter i blandingerne, naturligvis - Bejo Velsmagende mix indeholder snackgulerødder, glaskål, radis, bladselleri, løg og hvidkål - tilsammen udgør disse grønsager en smagssensation

Redi, opdag en ny sensation

Redi er et koncept for violette aspargesbroccoli, som forener sunde indholdsstoffer med en ekstraordinær smag. Sammenlignet med andre alternativer på markedet, har Redi en blødere tekstur og en mere raffineret smag. For at markedsføre Redi, sigter Bejo efter at samarbejde med især detailhandlere. Til inspiration er der lavet markedsføringmateriale, blandt andet med bæredygtige pakninger. 

Purple Power, et boost til din sundhed

Bejo´s Purple Power koncept består af violette grønsager med et højt indhold af næringsstoffer. Blandt andet Erasmus, verdens første 100% hanlige violette asparges. Erasmus har en sød smag og er perfekt at spise rå. Den er primært en salat-asparges, men er også meget velegnet til stegning og grill. Der vil også være fokus på hvide, grønne og grønne anthocyanfrie asparges med temaet "Colorful tasty asparagus". Bejo inviterer alle interesserede til pitch "We color up your asparagus sales". Dette foregår hver dag klokken 11 på Bejo´s stand. Gå ikke glip af denne mulighed!

Bejo´s økologiske sortiment vokser sig stærkere

Efterspørgslen efter økologisk frø bliver stadig større. Bejo udvider stadig det økologiske sortiment. Der er tilføjet sorter i porrer og salat, og stikløg tilbydes nu også økologisk. Med disse tilføjelser til det økologiske sortiment, understøtter Bejo avlernes mulighed for at dyrke: "Organic - right fromthe start".

Inspiration

Udover introduktion af Bejo bowls, Redi og Purple Power, har vi også vores tildligere introducerede innovative koncepter til inspiration i kæden fra jord til bord. Coolwrap kendes allerede af mange og kan findes i flere supermarkeder. Det er et fint eksempel på et koncept som giver nye muligheder og nye måder at bruge et specielt hvidkål. Desuden fremvises Krunchelly bladselleristicks, Purple Power aspargesbroccoli og rødebede Manzu på standen.

Specialister

Et hold af specialister venter på at dele deres viden med dig på stand B-16 i hal 1.2. Kom og besøg os for at høre om den seneste udvikling på markedet, og for at finde ud af hvordan netop vores koncepter og sorter kan tilføre værdi til din grønsagsproduktion.

Exploring nature never stops